Zvažuju koupi bytu v Tbilisi – má někdo zkušenosti?

Odpovědět
Carll93

Zvažuju koupi bytu v Tbilisi – má někdo zkušenosti?

Příspěvek od Carll93 » stř 07. kvě 2025 16:24:37

Ahoj,
jmenuju se Martin a chtěl bych se s vámi poradit ohledně investice do nemovitosti v Gruzii, konkrétně v Tbilisi. Byl jsem tam nedávno na dovolené a město na mě udělalo skvělý dojem – příjemná atmosféra, skvělé jídlo, přátelští lidé a hlavně ceny, které jsou v porovnání s Českem opravdu dostupné.

Začal jsem přemýšlet o tom, že bych si tam pořídil malý apartmán – ideálně něco, co bych mohl využít jak pro vlastní pobyt, tak i na pronájem. Jen nevím, jak celý proces nákupu v Gruzii probíhá, na co si dát pozor a jak poznat seriózní nabídku.

Máte s tím někdo zkušenosti? Rád bych slyšel váš názor, doporučení na dobré weby, případně i osobní tipy, pokud už jste tím prošli. Díky moc!
FrankFFG

Re: Zvažuju koupi bytu v Tbilisi – má někdo zkušenosti?

Příspěvek od FrankFFG » stř 07. kvě 2025 17:47:18

Na dovolené v Tbilisi jsem se úplně zamiloval do atmosféry města. Měl jsem pocit, že je tu všechno: kultura, dobré jídlo, příroda a navíc velmi dostupné ceny. Po návratu jsem začal uvažovat o koupi apartmánu. Našel jsem stránku https://worldestate.homes/cs/georgia/tbilisi/, kde mě zaujala široká nabídka bytů a transparentní přístup. Během měsíce jsem si vybral nemovitost, podepsal smlouvu a dnes mám vlastní místo, kam se rád vracím. A když tam zrovna nejsem, pronajímám ho turistům.
Odpovědět